o offroad
sajmu

što nudimo

Međunarodno sajamsko događanje zamišljeno je kao centralno mjesto regije za predstavljanje proizvođača i trgovaca iz područja auto-moto industrije, industrije sportske opreme i opreme za boravak na otvorenom te cjelokupne ponude kamping opreme od prikolica, kampera i šatora do mobilnih kućica i ostalih rješenja za unapređenje turističke ponude. U sklopu sajamskog dijela osim izlagača proizvođača i trgovaca, posjetiteljima će se predstaviti udruge, društva i klubovi, turističke zajednice i turistički sadržaji Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije. U suradnji sa Ministarstvom turizma predstavit ćemo i pilot projekt „Kamp Stop Adria“, inicijativu za izmjenu zakonske regulative i razvoja turističke ponude kontinentalne Hrvatske.

 • 40.000

  kvadrata izložbenog prostora

 • 62

  različita izlagača na sajmu

poligoni
i staze

suv i ostalA offroad vozila

Osim jedinstvenog izložbenog sajamskog dijela na preko 45.000 m2, nudimo i bogat programski sadržaj na 23.000 m2 sa offroad poligonom za testiranje SUV vozila u prirodnom ambijentu sa 18 poligonskih prepreka, extreeme offroad stazu za natjecanje te supercross stazu za motocikle, četverocikle i brdske bicikle. Urbanizirani offroad poligon prilagođen je testiranju performansi SUV i 4x4 vozila serijske proizvodnje te podloga za obuku vozača u uvjetima izvan ceste. Supercross staza svojim je karakteristikama prilagođena za natjecanje motocikala, quadova i brdskih bicikala u suradnji sa motocross i downhill klubovima. Za vrijeme trajanja sajma organizirat će se otvorena natjecanja offroad vozila, motocross, quadova i brdskih bicikala. Za dodatne informacije o natjecanju pošaljite mail na challenge@offroad-camp.eu

 • 1200m

  duljina testnog poligona

 • 15

  različitih mutacije terena

PREUZMI
KATALOG

detaljno o projektu

SADRŽAJ
SHOW PARK
PONUDE

Na ukupnoj površini show parka od preko 45.000 m2 smjestili smo izložbene površine prema tematskim cjelinama na kojima će izlagači urediti svoje površine kako bi na originalan način prezentirali svoje proizvode i usluge. Na samom ulazu u sajamski prostor nalazit će se najnoviji modeli automobila i motocikala za koje smo predvidjeli 10.000 m2 izlagačkog prostora. U centralnom dijelu sajma natkrivenog šatorskom konstrukcijom nalazit će se prodajni štandovi ukupne površine od 1.000 m2. U sjevernom dijelu prije ugostiteljske zone i extreeme offroad staze, na 2.000 m2 smjestili smo tematski sve izlagače koji nude opremu za uređenje i održavanje vozila te offroad i moto klubove, planinarska društva, klubove trčanja te vatrogasce i ostale službe.

 • NOVI AUTOMOBILI
 • RABLJENI AUTOMOBILI
 • OPREMA
 • MOTOCIKLI & QUADOVI
 • AUTO — MOTO KLUBOVI
 • TURISTIČKA PONUDA

SADRŽAJ
OFFROAD PARK
PONUDE

U neposrednoj blizini na sjeverozapadnomprilazu Zagreba uz najveći Shopping city na preko 68.000 m2 površine organizirali smo jedinstveni tematski sajam koji osim odlične povezanosti, infrastrukture i besplatnog prijevoza iz Zagreba nudi i izuzetan dodatni sadržaj.Na površini od preko 23.000 m2, osmišljenom kao dodatni sadržaj sajamskom dijelu priredbe izvedene su tri koncepcijske staze koje će svim posjetiteljima pružiti mogućnost testiranja SUV i 4X4 vozila u prirodnim uvjetima te im pružiti dodatni zabavni sadržaj.Kružno smješten offroad poligon na zemljanoj podlozi sa 17 prepreka izrađenih od prirodnih materijala omogućiti će testiranje performansi SUV vozila u stvarnim uvjetima. U centralnom dijelu nalazi se polivalentna motocross staza za motocikle, quadove i bicikle, na kojoj će se moći natjecati svi zainteresirani. U sjevernom dijelu u potpuno prirodnim uvjetima postavljena je extreeme offroad staza za prezentaciju offroad klubova.

 • offroad poligon
 • extreme offroad pol.
 • cross / quad staza
 • downhill bike

SADRŽAJ
CAMPING PARK
PONUDE

U sklopu Show parka na površini od 10.000 m2 u potpuno prirodnom okruženju smješteni su izlagači kamp opreme. Osim kamera, kamp prikolica i šatora u camping parku biti će izložena ponuda mobilnih kućica i sve dodatne opreme za kampiranje, kao i opreme za boravak u prirodi, planinarenje, trčanje, kajaking i skijanje. Organizator u suradnji sa Ministarstvom turizma predstavit će pilot projekt „Kamp Stop Adria“ kojim će se uz reguliranje zakona o kamp stopu predstaviti i potencijal razvoja kontinentalnog turizma u Hrvatskoj. Više uskoro.

 • izložbeni park
 • zona za kampiranje

ZADNJE
VIJESTI

o sajmu

CIJENA
I OTVORENJE

što nudimo

Otvaranje.

21.04

10kn

ulaznica

Dugo očekivani Offroad adventure kamp uskoro otvara svoja vrata.

Zagreb, 21. travnja 2018. – Prvi i jedinstveni međunarodni sajam automobila, motocikala te kamping i prateće opreme za boravak u prirodi otvoriti će svoja vrata za motocross utrku kao najavu sajma koji će se održati u periodu 24.05 - 27.05.

Ulaznica na sajamsku priredbu naplaćuje se isključivo osobama starijim od 18 godina.Cijena sajamske ulaznice iznosi 10 kn.

Ulaznica je ujedno i bon za konzumaciju pića koje se može preuzeti na označenom ugostiteljskom mjestu u sklopu Offroad cornera. Konzumacijskim bonom za piće možete odabrati jedan od tri proizvoda količine 0,3 l (pivo ili sok ili voda.

Kupnjom ulaznice sudjelujete u nagradnoj igri izvlačenja sretnih dobitnika koje će se održati u nedjelju 01.10.2017. u 17:00 sati na glavnoj sajamskoj pozornici. Očekuju vas vrijedne nagrade sponzora.

RASPORED
DOGAĐANJA

offroad sajma

Četvrtak 24.05.

Otvorenje – novinarski dan – prezentacija projekta „Kamp stop“ – demo vožnje offroad i motocross

Petak 25.05.

Sajamski dan, extreeme offroad demo vožnje i motocross natjecanje

Subota 26.05.

Sajamski dan uz offroad extreeme natjecanje i motocross natjecanje

Nedjelja 27.05.

Sajamski dan uz offroad extreeme natjecanje i camper’s trackig challenge

OBJAVA
ZA MEDIJE

sadržaji